De 2377 Vizualizari

Gorila care le-a innebunit pe japoneze

O gorila care a crescut in Australia a devenit o prezenta tulburatoare pentru o gradina zoologica din Japonia, in care a fost mutata in urma cu cativa ani.

Numărul femeilor care vin la Higashiyama Zoo din Nagoya a crescut considerabil, majoritatea vizitatoarelor declarandu-se seduse de “aratosul” mascul. Faima lui Shabani, acum in varsta de 18 ani, a explodat efectiv dupa ce ingrijitorii de la zoo i-au creat si pagina de Twitter unde sunt postate imagini cu sexy-gorila care aprinde imaginatia followersilor de sex feminin. “Postarile” gorilei sunt mereu apreciate si ridicate in slavi, Shabani fiind gratulat cu epitete precum “ikemen”, un fel de “barbat super bine”.

“Mereu a fost in lumina reflectoarelor. Era deja obisnuit cu faima cand a plecat de la noi ca sa intalneasca trei frumoase femele. Stie ca este in centrul atentiei si se simte extraordinar”, a declarat Allan Schmidt, fostul ingrijitor al lui Shabani de la gradina zoologica din Australia.

gorila02

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X