De 2872 Vizualizari

Ghiciţi cine a împlinit 20 de ani! La mulţi ani Schoep!

Câinele şi stăpânul său, John, sunt cunoscuţi de întreaga lume după ce au fost surprinşi într-o ipostază înduioşătoare.

450

Schoep a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi câini din lume după ce a fost fotografiat, alături de stăpân, în apele unui lac. Câinele suferă de artrită şi are dureri foarte mari de oase, iar John Unger găsise ca leac pentru acest disconfort oribil, plimbarea în apa călduţă a lacului Superior. Imaginea cu cei doi a făcut înconjurul lumii în mai puţin de o zi, povestea celor doi fiind publicată de toată presa din lume.

 

 

Recent, Schoep a împlinit onorabila vârstă de 20 de ani! Iată ce a scris John Unger:

1017266_591500904204645_1122350526_n

“Sunt fericit azi! Schoep şi-a savurat cina specială: peşte cu orez şi la desert, îngheţată. Azi de dimineaţă mă gândeam că o să fie încă o zi înnorată, posomorâtă, adică încă o zi pe care o s-o doarmă. Dar când m-am întors de la lucru, el era în vioi, se plimba. Un pic mai târziu, cerul s-a înseninat şi am ieşit afară. A fost o plimbare foarte frumoasă, iar când ne-am întors i-am pregătit cina. Schoep a stat tot timpul lângă mine, aşteptând cu răbdare.

Schoep şi-a mâncat peştele atât de rapid încât era să nici nu reuşesc să-l prind în poză! Între noi fie vorba, cred că vroia să ajungă mai repede la îngheţată!”, a spus John.

 

Tags:

Un singur comentariu

  1. Doua suflete minunate!
    La multi ani Schoep!
    La multi ani John Unger!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X