De 4996 Vizualizari

Câinele bolnav adormit de stapanul lui în lac, apare într-o nouă imagine emoționantă

Schoep îngenunchiază lumea întreagă, din nou


 

Pe câinele Schoep și pe stăpânul său i-a cunoscut întreaga lume la sfârșitul lui 2012.

O poză cu cei doi a înlăcrimat orice ochi care a privit-o. În imagine se vede cum John Unger (50 de ani) stă în apele lacului din Wisconsin, avândul pe Schoep în brațe. ”Apa caldă a lacului îi ameliorează durerile și astflel reușesc să-l adorm aproape în fiecare seara, atunci când e sezonul cald. Câinele meu are 19 ani și e bolnav de artrită și are dureri groaznice. Când pluteşte, durerile provocate de artrită se liniştesc. Lacul este foarte cald acum, deci temperatura este perfectă”, a explicat atunci stapanul lui Schoep.

Astăzi, Schoep încă se luptă cu aceasă boala dureroasă, dar stăpânul său face tot ce-i stă în putință pentru a-i ușura bătrânețea.

Dovada constă într-o nouă fotografie cu cei doi, în care se vede cum John îl cară pe bătrânul câine.

”A dormit toată dimineața. La prânz l-am scos la plimbare, să-l mângâie puțin razele soarelui. Cele câteva grade în plus l-au moleșit, așa că pe drumul de întoarcere l-am ținut în brațe”, a explicat John Unger.

 Iată și alte fotografii recente cu bătrânelul Schoep! Adoră zăpada și își surprinde în fiecare zi stăpânul cu atitudinea lui de luptător.

 

Tags:

2 Comentarii

  1. doua suflete minunate…

  2. Are o sumedenie de boli si abia face rost de bani pentru medicamente. Un tanar in varsta de 27 de ani cere sprijin celor care vor sa il ajute cu suma de 300 de ron pe luna. Acestia sunt banii care l-ar tine in viata pentru urmatorii ani. Pentru ca nu ii are, baiatul e la un pas de moarte.

    Leonard Maghyra are 27 de ani si locuieste intr-un azil din Medias. Baiatul asufera de ulcer, oligofremie, hepatita cronica virala cu virus V, hernie si ciroza. Tratamentul il costa 300 de lei lunar, bani pe care nu si permite. Tatal sau a murit mama nici nu vrea sa auda de el, fiind abandonat de mic intr-un centru de plasament. De curand a primit si un certificat de handicap dar pensia care ii va intra in cont in fiecare luna este de doar 33 de lei. Cine doreste sa il ajute pe Leonard cu cat poate este rugat sa depuna o suma cat de mica in contul:

    RO36 RNCB 0231 0888 5552 0001,,,, becere

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X