Sari la conținut
Home » Gestul salvator al unor copii atunci când găsesc un pisoi cu picioarele în ghips, abandonat la marginea drumului!

Gestul salvator al unor copii atunci când găsesc un pisoi cu picioarele în ghips, abandonat la marginea drumului!

Gestul salvator al unor copii atunci când găsesc un pisoi cu picioarele în ghips, abandonat la marginea drumului!

Imagini emoționante cu pisica abandonată într-o stare precară de sănătate!

Lângă un complex de apartamente din Phoenix, Arizona, un grup de copii își desfășurau jocurile zilnice în aer liber. Deodată, o imagine avea să le rămână întipărită în minte pentru o bună perioadă de timp.

Potrivit thedodo.com, un mic pisoi era întins pe marginea trotuarului, cu picioarele din spate prinse în atele, peste care avea un rest de ghips murdar.

Copiii s-au grăbit să-l ducă într-unul dintre apartamente şi să-l arate părinţilor. Adulţii au fost surprinşi şi îngrijoraţi, pisica avea în mod clar nevoie de ajutor. Spre norocul lor, cea care le-a ieșit în ajutor este Kathy Hamel, fondatoarea organizaţiei „Arizona Shih Tzu and Small Breed Rescue”.

„Sunt sigură că nu ştiau ce să facă cu bietul animal şi l-au luat acasă pentru a-şi întreba părinţii cum îl pot ajuta”, a declarat Hamel pentru The Dodo.

Hamel s-a grabit spre apartament. Când a văzut pisoiul, i-a fost clar că trebuia sa-l ducă la veterinar. Bietul animal era malnutrit și deshidratat, nu ar mai fi putut rezista prea mult pe cont propriu.

„Arăta destul de straniu,” povesteşte Hamel. „Trebuie să recunosc că nu am văzut nimic asemănător. Pe lângă dispozitivul ciudat pe care îl avea prins de picioare, pisoiul era incredibil de mic! Părea cu mult mai mare în poza pe care am primit-o.”

Veterinarul a stabilit că pisoiul avea aproximativ şase săptămâni. De asemenea, i-a îndepărtat atelele improvizate. A fost dus la un adăpost pentru animale, acolo unde v-a rămâne o bună perioadă de timp. Din bucurie, starea de sănătate se îmbunătățește constant, iar ulterior, felina va putea fi adoptată de o familie iubitoare.

Gestul salvator al unor copii