Sari la conținut
Home » Fiecare zi, o nouă ocazie de joacă pentru un pisoi și un cățeluș! Cum au devenit cei mai buni prieteni

Fiecare zi, o nouă ocazie de joacă pentru un pisoi și un cățeluș! Cum au devenit cei mai buni prieteni

Fiecare zi, o nouă ocazie de joacă pentru un pisoi și un cățeluș! Cum au devenit cei mai buni prieteni.

Animalele din specii diferite au devenit cei mai buni prieteni!

O femeie pe nume Delfina, din Roma, a primit de ziua ei un căţeluş Pinscher foarte simpatic, denumit Taco. Pe lângă faptul că este extrem de adorabil și plin de afecțiune, micul patruped este plin de energie, dorind să se joace în permanență.

Potrivit thedodo.com, în timp ce își făceau plimbarea zilnică, un pisoi singuratic şi-a făcut apariţia de sub o maşină, atras de câinele mic. Cu mult curaj, pisoiul a început să-l urmeze pe Taco, arătând în mod evident că se afla în căutarea atenţiei şi afecţiunii. Aşadar, de fiecare dată când Delfina îl lua pe Taco la plimbare, pisoiul îi aştepta şi, cu promptitudine, ieşea de sub maşină pentru a încerca să socializeze.

Încetul cu încetul şi spre surprinderea femeii, cele două animale au pus bazele unei prietenii de invidiat.

Pisoiul, despre care s-a aflat mai târziu că îşi avea adăpostul într-un garaj din apropiere, unde era hrănit de un vecin, a devenit din ce în ce mai sigur şi mai curios. Taco a înțeles că și pisoiul că vrea să iasă şi să se joace cu pisoiul, făcând din ce în ce mai dificilă întoarcerea acasă de la plimbare.

Fiecare zi, o nouă ocazie de joacă

Într-o zi ploioasă, Delfina a văzut pisoiul înspăimântat şi ud până la piele şi a decis să ia acasă. Din acea zi, prietenia cu Taco a devenit cu adevărat simbiotică şi emoţionantă. Pisoiul s-a simţit imediat liniştit în prezenţa lui Taco, iar cei doi au devenit atât de nedespărţiţi, încât au ajuns să împartă chiar şi castronul cu apă.

Astfel, Delfina şi soţul ei nu au putut să nu-l întâmpine cu o imensă afecţiune pe Tequila, pisoiul vagabond, care devenise acum un nou membru fericit al familiei!