Sari la conținut
Home » Gestul impresionant al unui tânăr pentru un cățel neajutorat! Cum îl protejează de ploaia torențială

Gestul impresionant al unui tânăr pentru un cățel neajutorat! Cum îl protejează de ploaia torențială

  • de

Gestul impresionant al unui tânăr pentru un cățel neajutorat! Cum îl protejează de ploaia torențială.

Toată lumea a rămas uimită de atitudinea tânărului cu suflet mare!

Pe lângă numeroase povești triste, spre norocul nostru și al animalelor de companie, există şi cazuri când gesturile de solidaritate ne fac să ne redobândim încrederea în umanitate.

Potrivit thedodo.com, un tânăr în vârstă de 19 ani, pe nume Luke Carlin, își desfășura munca zilnică într-un supermarket din Belfast, Irlanda de Nord. Atenția i-a fost însă atrasă la un moment dat, de un câine legat de un stâlp. Până aici totul normal, însă afară ploua extrem de puternic.

Luke a acoperit câinele cu haina sa. Nu a părut deloc deranjat de faptul că se va uda până la piele pentru a proteja animalul neajutorat ce stătea legat de stâlp.

Toată întâmplarea a fost surprinsă de Stephen McIntosh, un şofer care se afla în apropiere, filmând gestul lui Luke cu telefonul mobil. Ulterior, a publicat videoclipul pe reţelele de socializare exprimându-şi admiraţia pentru ceea ce făcuse tânărul.

„A fost incredibil cât de repede s-a viralizat videoclipul şi chiar nu mă aşteptam. Dar cred că acest lucru demonstrează cât de mulţi oameni apreciază un act autentic de bunătate, indiferent de ceea ce se întâmplă”, a spus Stephen.

Videoclipul a devenit viral pe reţelele de socializare, impresionând mii de oameni din întreaga lume.

Luke a povestit presei locale ce s-a întâmplat mai exact în luna august a anului trecut:

„Lauren McCarten, o colegă de-a mea şi cu mine am văzut câinele, aşa că am decis să-l protejăm acoperindu-l cu o haină. Lauren a fost cea care l-a eliberat apoi şi l-a adăpostit de ploaie. “

Conducerea supermarketului în care lucrează cei doi tineri a aflat despre gestul de bunătate făcut de Luke împreună cu colega sa, Lauren McCartan, şi a decis să îi recompenseze cu premii şi cărţi cadou.

Gestul impresionant al unui tânăr