Sari la conținut
Home » Gestul de dor al unui Ciobănesc German atunci când stăpâna lui pleacă de acasă!

Gestul de dor al unui Ciobănesc German atunci când stăpâna lui pleacă de acasă!

Gestul de dor al unui Ciobănesc German atunci când stăpâna lui pleacă de acasă!

Timpul petrecut împreună este cel mai de preț pentru un cățel loial!

Pentru Kalina, o femelă din rasa Ciobănesc German, timpul petrecut alături de Raven Atchison, proprietara sa mult iubită, este cel mai important. Când aceasta e nevoită să plece de acasă din diferite motive, patrupedul imediat îi simte lipsa.

Dar, din fericire, Kalina a găsit un mod minunat de a rezolva această problemă. Recent, în timp ce verifica sistemul de supraveghere, Atchison a observat un comportament complet neaşteptat. 

Conştientă de faptul că prietena sa cu patru picioare suferă de anxietate de separare, Atchison face tot posibilul să stea acasă cât mai mult timp.

„Am instalat aceste camere, astfel încât atunci când sunt plecată de acasă, să o pot vedea ce face şi să mă asigur că este în regulă”, povesteşte Atchison. „Şi să văd dacă există factori de stres atunci când nu sunt acolo”.

Aparent, Kalina se simţea stresată de faptul că este singură acasă, și pentru a rezolva această problemă, a luat cu blândeţe o haină de-a stăpânei sale şi a îmbrățișat-o cu multă dragoste.

„Inima mea pur şi simplu s-a topit! Sunt extrem de încântată că simplul meu parfum îi asigură confortul de care are nevoie” – mărturiseşte Atchison. „Faptul că am putut să o văd cum se cuibăreşte în hainele mele şi apoi se culcă liniştită, mi-a făcut ziua mai frumoasă”.

Gestul de dor al unui Ciobănesc