Sari la conținut
Home » Gest superb al unui polițist! Acesta îi oferă haina unui câine rănit pentru a-i ține de cald

Gest superb al unui polițist! Acesta îi oferă haina unui câine rănit pentru a-i ține de cald

  • de

Gest superb al unui polițist! Acesta îi oferă haina unui câine rănit pentru a-i ține de cald.

Totul s-a petrecut în New York, Statele Unite ale Americii!

Gestul impresionant s-a petrecut în Chautauqua, New York, acolo unde un șerif a decis să ajute un patruped aflat în nevoie. Cu toate că astfel de gesturi ar trebui să fie la ordinea zilei, rămâne de apreciat acțiunea polițistului.

Una dintre sarcinile poliţiei este, de asemenea, de a ajuta pe oricine este în dificultate sau într-o situaţie periculoasă. Nu contează dacă este vorba de o fiinţă umană sau de un patruped, responsabilitatea rămâne aceeași.

Şeriful din Chautauqua, New York, Statele Unite, a postat pe Facebook o fotografie a unui coleg de-al său care îngrijea un câine ce tocmai fusese lovit de o maşină: pentru a-i ţine de cald înainte de sosirea ajutoarelor, omul s-a dezbrăcat de haină şi i-a oferit-o bietului patruped.

Câinele tocmai fusese lovit de o maşină când sergentul Chris Howlett a ajuns la faţa locului. Patrupedul era conştient, dar nu se putea mişca de pe marginea drumului. În aşteptarea ambulanţei veterinare, poliţistul, impresionat de situaţia acestui câine înspăimântat şi rănit, nu a ezitat să-şi scoată haina şi să acopere patrupedul, pentru a-i ţine de cald.

Numele cățelului este Rogue şi, datorită ajutorului oferit de sergent, el este acum mult mai bine. În urma accidentului nu a suferit răni grave şi se va întoarce acasă în curând.

Imaginea în care poate fi văzut gestul minunat al sergentului a primit un val uriaş de aprecieri din partea iubitorilor de animale.

Un gest care a liniştit câinele şi i-a ţinut de cald, dar care totodată ne-a redat încrederea în umanitate!