Sari la conținut
Home » Gest superb al unei femei! După ce a adoptat o pisică de la adăpost, ea a decis să îi facă o surpriză

Gest superb al unei femei! După ce a adoptat o pisică de la adăpost, ea a decis să îi facă o surpriză

Gest superb al unei femei! După ce a adoptat o pisică de la adăpost, ea a decis să îi facă o surpriză.

Singurătatea nu va fi o problemă pentru o pisică recent adoptată dintr-un adăpost!

Este un lucru cunoscut faptul că pisicile şi câinii se ataşează de semenii lor, mai ales după ce au stat împreună o bună perioadă din viață. Acesta este cazul și lui Dwight şi Conan, doi pisoi care, timp de 1 an, au fost întotdeauna împreună într-un adăpost, împărtăşind o frumoasă relație de prietenie.

Potrivit thedodo.com, încă din prima zi, între cele două feline s-a stabilit o chimie specială, care i-a determinat să fie mereu împreună, indiferent de ceea ce făceau.

După un an de prietenie, Dwight a fost dus în Maine, unde şi-a întâlnit noua „mamă”, o femeie pe nume Megan Marsh.

Totul s-a schimbat atunci când Dwight a fost adoptat de o familie iubitoare, punând prietenia lor într-o dificultate total neașteptată!

Când Dwight a ajuns la un adăpost din Kennebunk, Maine (SUA), s-a speriat pentru că nu cunoştea pe nimeni. Pisoiul locuise în ultimul an într-un alt adăpost, unde devenise incredibil de prietenos cu un alt pisoi, Conan.

„Dwight este cea mai dulce pisică pe care am văzut-o vreodată”, povesteşte Marsh, îngrijorată iniţial că va ajunge să adopte un animal rece şi neprietenos. Aşa că Dwight s-a dovedit a fi pisica perfectă: iubeşte îmbrăţişările şi o urmăreşte peste tot în apartamentul său.

Povestea lui Dwight a devenit mai clară când unul dintre voluntarii adăpostului a contactat-o pe Marsh pentru a-i spune despre Conan, care încă aştepta să fie adoptat. În urma acestui apel telefonic, voluntarul spera să-i reunească pe cei doi vechi prieteni.

Din fericire, femeia a fost impresionată de povestea celor două feline, și a decis să adopte și celălalt pisoi, asigurându-le o viață frumoasă și fericită împreună!