Sari la conținut
Home » Gest incredibil al unei cățelușe! A săpat o groapă în zăpadă pentru a salva puii de la îngheț

Gest incredibil al unei cățelușe! A săpat o groapă în zăpadă pentru a salva puii de la îngheț

  • de

Gest incredibil al unei cățelușe! A săpat o groapă în zăpadă pentru a salva puii de la îngheț.

Instinctul de mamă nu cunoaște limite!

Protagonista următoarei poveşti este un exemplu grozav pentru o mamă care își iubește copiii. Gestul pe care l-a făcut pentru a-şi proteja puii a fost curajos şi impresionant în acelaşi timp.

În nord-vestul statului Minnesota, SUA, o zonă în care viscolul şi condiţiile meteo extreme sunt probleme obişnuite în timpul iernii, animalele fără adăpost se confruntă cu dificultăți greu de exprimat. Așa a fost și cazul lui Snowbelle.

Snowbelle, cățelușa eroină a trebuit să ia repede o decizie cu privire la puii săi înfometaţi şi îngheţaţi, fără adăpost. Astfel, mama, dând dovadă de putere şi ingeniozitate, a avut ideea de a săpa un „bârlog” în zăpadă, unde puii ei să poată sta şi să fie protejaţi de căldura corpului ei.

Luptând pentru supravieţuirea sa, acest animal extraordinar a încercat din răsputeri să-şi păstreze cele mai de preţ comori în viaţă. Un astfel de efort nu a fost cu siguranţă uşor de realizat, având în vedere temperaturile extreme de afară.

Potrivit livebizmedia.com, aşa a fost găsită de câţiva localnici, într-o zonă împădurită în apropierea unui lac, şi apoi a fost dusă imediat la clinica veterinară Red Lake Rosie’s Rescue. Nimănui nu-i venea să creadă ce făcuse această curajoasă mamă pentru micuţii ei.

După câteva zile de căldură şi îngrijiri, Snowbelle a început din nou să producă lapte şi, din acel moment, nu a mai durat mult până când toţi puii şi-au revenit.