Sari la conținut
Home » Imagini adorabile cu o cățelușă care a adoptat mai mulți iezi! Și-a luat în serios rolul de mamă

Imagini adorabile cu o cățelușă care a adoptat mai mulți iezi! Și-a luat în serios rolul de mamă

  • de

Imagini adorabile cu o cățelușă care a adoptat mai mulți iezi! Și-a luat în serios rolul de mamă.

O cățelușă din rasa Golden Retriever are multe guri de hrănit, dar nu este deloc deranjată de acest fapt!

Adopțiile din rase diferite ale animalelor nu încetează să ne mai surprindă! Zilnic putem observa cum un animal dintr-o anumită rasă decide să adopte un animal complet diferit, parcă ar fi al lui. Situația de față prezintă cazul lui Loryn, o cățelușă din rasa Golden Retriever, care a devenit mama mai multor pui de iezi, devenind parte din familie:

„Stă în permanenţă cu animalele fermei, aşa că a văzut tot ceea ce era de văzut”, a povestit Andrea Holley, mămica lui Loryn. „Este o adevărată mamă, mereu ia în îngrijire puiuţii fermei de parcă ar fi ai ei. Iezii sunt cele mai iubitoare, cele mai sociabile animale de la noi. Au iubit-o pe Loryin din prima clipă. Sunt împreună zilnic”, a povestit Holley.

Cu toate acestea, când Holley a adus la fermă puiuţii de capră, Loryn parcă şi-a dus instinctul matern la un cu totul alt nivel.

„Loryn este mâna mea dreaptă. Mereu mă ajută să îngrijesc animăluţele. În mod cert crede că sunt puii ei”, a continuat Holley.

 

o cățelușă a adoptat mai mulți iezi

Animăluţele se îmbrăţişează, dorm şi se joacă împreună cât e ziua de lungă, iar în tot acest timp, Loryn se asigură că le oferă protecţie tot timpul.