Sari la conținut
Home » Gest impresionant al unui cățel! Patrupedul a decis să umble cu o găleată printre trecători, cu speranța că va primi apă în timpul secetei

Gest impresionant al unui cățel! Patrupedul a decis să umble cu o găleată printre trecători, cu speranța că va primi apă în timpul secetei

  • de

Gest impresionant al unui cățel! Patrupedul a decis să umble cu o găleată printre trecători, cu speranța că va primi apă în timpul secetei.

Evenimentul emoționant a avut loc în Peru!

Cetăţenii din Peru au fost nevoiti sa se confrunte cu o secetă majoră. Mulţi oameni şi-au pierdut viaţa, în timp ce alte câteva mii au fost constrânşi să-şi părăsească locuinţele din cauza lipsei de apă potabilă. Animalele abandonate, lăsate să supraviețuiască cu greu în fiecare zi pe străzi, au avut cel mai mult de suferit.

Potrivit thedodo.com, videoclipul realizat în oraşul Lima, capitala Peru, arată un câine disperat, cerşind apă într-o zi caniculară.

Dacă în cazul oamenilor, ajutorul i-a făcut să depășească cu bine momentul greu din viață, animalele au trebuit să găsească diverse modalități prin care să depășească cu bine această perioadă complicată.

Din cauza secetei prelungite, toate sursele de apă deschise din oraş au dispărut, iar restul au fost contaminate cu noroi. După ce a făcut setea zile întregi, acest câine neajutorat este nevoit să ridice o găleată aruncată şi să se aventureze pe stradă după ajutor.

Se pare că cineva îi turnase deja puţină apă în găleată, dar prevăzător, câinele încearcă să mai adune pentru viitor.

Acest videoclip ne înduioşează şi emoţionează deopotrivă. În timp ce problemele şi nesiguranţa acestui câine sunt destul de evidente, adevărul amar este că milioane de câini fără adăpost suferă din lipsa hranei şi apei în fiecare zi.

Videoclipul emoționant poate fi văzut mai jos, iar asta ne aduce o nouă dovadă a curajului și inteligenței animalelor de companie.