De 1190 Vizualizari

GEST EXTREM. Un bărbat s-a oferit să fie hrană pentru TIGRI! VIDEO

Protest inedit

Ynang Jinhai, un chinez în vârstă de 27 de ani, cunoscut pentru că are probleme psihice, a decis să recurgă la un gest extrem după ce a vizitat o grădină zoologică. Bărbatul a fost impresionat de tigri și a deplâns soarta acestor animale care sunt nevoite să trăiască într-un mediu ostil dezvoltării lor obișnuite. Ynang a revenit a doua zi la parcul zoologic, s-a suit pe cușca tigrilor și a încercat să intre înăuntru. Paradoxal, animalele s-au speriat și l-au evitat pentru scurt timp, dar masculul l-a zgâriat, în cele din urmă.
„S-a căţărat pe cuşcă şi apoi a sărit înăuntru, crezând că tigrii o să sară pe el. În schimb, cei doi tigrii s-au speriat, iar femela chiar a fugit. A început apoi să se ia de tigrii, strâmbându-se la ei. În cele din urmă a fost atacat de mascul, a fost muşcat şi zgâriat, până să apuce îngrijitorii să tranchilizeze animalul”, a povestit unul dintre martorii evenimentului.
chinez

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X