Sari la conținut
Home » Gest de o cruzime extremă al unui tânăr din Cluj! A adoptat o pisică și a decis să se filmeze în timp ce o ucide

Gest de o cruzime extremă al unui tânăr din Cluj! A adoptat o pisică și a decis să se filmeze în timp ce o ucide

  • de

Gest de o cruzime extremă al unui tânăr din Cluj! A adoptat o pisică și a decis să se filmeze în timp ce o ucide.

Adolescentul a fost internat la Psihiatrie!

O faptă ce nu poate fi descrisă în cuvinte a avut loc în Cluj-Napoca, acolo unde un tânăr a schingiuit și ucis o pisică. El adoptase pisica de curând, iar ulterior a decis să se filmeze în timp ce o omoară pe biata felină.

Din informațiile ziuadecluj.ro, tânărul este fiul unui medic din Cluj, iar la vârsta de 16 ani a decis să comită fapta îngrozitoare, ulterior trimițând filmarea chiar femeii care îi dăruise pisica în grijă!

Băiatul are două dosare penale, unul și pentru că a lovit o femeie cu o cărămidă în cap, iar judecătorii din Cluj-Napoca a hotărât ca acesta să fie internat. Cazul a ajuns și în atenția asociațiilor care salvează animale, conform Realitatea.net.

„Am primit un mesaj, un mesaj scris și un material video, în care ni se solicita ajutorul ce trebuie făcut în cazul respectiv. Materialul video prezenta explicit schingiuirea și omorârea unei pisici după primele secunde în care m-am uitat la video. Doamna respectivă a fost într-o excursie, a găsit patru pisoi… dorea să le găsească o căsuță și în cazul de față, din dorința de a afla vești despre pisicuță… a primit materialul respectiv. Am încurajat persoana de la care provenea mesajul să meargă la secția de poliție. Violența asupra animalelor este precursorul violenței în societate”, a declarat reprezentantul unei Asociații de animale.