Sari la conținut
Home » Garajul vecinilor, locul de întâlnire al unui copil cu cel mai bun prieten al său! Câinele îl așteaptă mereu

Garajul vecinilor, locul de întâlnire al unui copil cu cel mai bun prieten al său! Câinele îl așteaptă mereu

  • de

Garajul vecinilor, locul de întâlnire al unui copil cu cel mai bun prieten al său! Câinele îl așteaptă mereu.

Legătura specială dintre copil și animalul de companie!

Următoarea poveste îl are în centrul atenției pe un băiețel sufletist, care, zilnic, se furișează în garajul vecinilor, doar pentru a putea fi alături de prietenul său blănos.

Imaginile care au făcut înconjurul internetului au fost publicate de Hollie Breaux Mallet, o femeie care locuieşte împreună cu familia şi câinele ei, Dutchess, în statul Tennessee, SUA

Descoperirea pe care Hollie a făcut-o în timp ce verifica filmările de pe sistemul de supraveghere instalat în garajul ei i-a înduioşat inima.

Se pare că un copil din cartier se apropia de garajul ei în fiecare zi, apoi se strecura câteva secunde şi o îmbrăţişa pe Dutches, căţeluşa familiei; după care, se întorcea la bicicletă şi pedala în grabă.

Hollie a decis să publice pe profilul ei de Facebook un scurt videoclip de pe camerele de supraveghere, încercând să înţeleagă în primul rând cine era acel copil care voia atât de mult să-i îmbrăţişeze câinele.

Garajul vecinilor

Hollie a spus că nu trebuie să se ascundă, ci dimpotrivă, este binevenit oricând îşi doreşte să-şi petreacă timpul cu Dutches!