Sari la conținut
Home » Chiar dacă el a fost salvat, un cățeluș nu vrea să își lase în urmă prietenul bolnav!

Chiar dacă el a fost salvat, un cățeluș nu vrea să își lase în urmă prietenul bolnav!

  • de

Chiar dacă el a fost salvat, un cățeluș nu vrea să își lase în urmă prietenul bolnav!

O nouă dovadă de empatie în lumea animalelor!

Următoarea acțiune de salvare i-a impresionat atât de mult pe voluntarii veniți în ajutor,  asta după ce animalele implicate au dat o nouă dovadă de empatie!

Potrivit thedodo.com, salvarea a avut loc în Cape Town, pe coasta de sud a Africii.

Fundaţia Side Walk Specials a primit un apel despre un câine care fusese abandonat în zona debarcaderului. Când voluntarii au ajuns acolo, şi-au dat seama că era într-o formă cumplită. Avea nevoie urgentă de cineva care să-i ofere o nouă casă şi să-l ajute să se refacă.

Exact în acelaşi loc, cineva abandonase între timp un alt patruped. S-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au găsit o căţeluşă extrem de speriată, care nu se putea opri din tremurat.

„Am vrut să o scoatem de acolo, dar părea că vrea să ne arate ceva. Nu voia să plece fără prietena ei”.

Căţeluşa i-a ghidat cu înţelepciune pe salvatori în spatele unei maşini unde se afla un alt câine. Era vorba despre o prietenă care era la fel de înfometată şi îngrozită că şi ea.

„Câinii tremurau de frig. Erau bolnavi şi se apropia şi o furtună”.

Fundaţia nu avea resurse pentru a acoperi cheltuielile medicale de care aveau nevoie cele două căţeluşe inseparabile, însă a fost făcut un apel în rândul iubitorilor de animale, iar încetul cu încetul, suma necesară a fost strânsă!

Pentru acești câini, următoarea perioadă va reprezenta o refacere din punct de vedere medical, iar ulterior vor fi dați spre adopție!

Chiar dacă a fost salvat