1819 Vizualizari

Frumoasa prietenie dintre un pisoi si o bufnita

Zilele acestea, internautii au putut descoperi o neobisnuita si amuzanta prietenie dintre o bufnita si un pisoi, dupa ce un filmulet de cateva minute a fost urcat pe retelele de socializare, in media si pe youtube.

Potrivit The Guardian, bufnita se numeste Fuku-chan, are 5 ani si apartine cafenelei Hukulou, din Osaka, Japonia.

Proprietarii cafenelei l-au cumparat, recent, pe Marimo, un motanel in varstă de 2 luni, in speranta ca ii va tine companie micutei bufnite, pentru ca aceasta sa nu mai fie mereu singura, dar nu s-au asteptat ca intre cele doua animale sa se lege asa o prietenie.

Pentru ca da, bufnita se lasa mangaiata si dragalita ”pisiceste” de Marino si nu pare ca-i displac acestea atentii, chiar daca pasarea este legata de picior. Mai mult, Marino atrage bufnita in locurile in care lui ii place sa se joace…in cutii de carton, pe rafturi sau pe scaune.

Amicitia celor doua animale a facut senzatie in mediul online, in numai doua zile de la postarea in mediul virtual din afara Asiei, videoclipul strangand zecii de mii de vizualizari. Si spun in afara Asiei, pentru ca acolo, deja cel doua animalute sunt vedete, stapanii lor, dar si clientii cafenelei, postand zeci de fotografii sau scurte videoclipuri facute cu telefoanele mobile, cu pisoiul Marino si bufnita Fuku-chan, inca de la momentul in care cele doua animale s-au cunoscut.

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X