De 1334 Vizualizari

Fotografia anului! Fotografia când o maimuță ține în brațe trupul fără vlagă al puiului său a făcut înconjurul lumii!

Fotografia anului! Momentul când o maimuță ține în brațe trupul fără vlagă al puiului său este impresionant.

Durerea unei mame ce și-a pierdut copilul mult prea devreme este resimțită crunt și în rândul animalelor. O maimuță a fost imortalizată într-o fotografie, după ce puiul ei a căzut de la mare înălțime și s-a rănit puternic.

Maimuța, care pare că strigă de disperare, ține trupul fără vlagă al puiului ei, care a fost cât pe ce să-și piardă viața, după ce s-a zdrobit de pământ. Preț de câteva momente, mama și-a mângâiat puiul, în încercarea de a-l ajuta să-și revină din leșin și, din fericire, chiar așa s-a și întâmplat.

Momentul a fost imortalizat în Madhya Pradesh, India, de către Avinash Lodhi, care a mărturisit pentru  Daily Mail că nici măcar nu și-a dat seama ce a surprins, deoarece totul s-a petrecut foarte repede: „După ce m-am dezmeticit și mi s-a confirmat ce s-a întâmplat, n-am mai putut vorbi timp de o oră. Nu am mai văzut niciodată așa ceva în toată cariera mea. Aceată fotografie este aproape de inima mea”, a declarat forograful.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X