Sari la conținut
Home » Foto. Târgul de adopții din Capitală a înregistrat un mare succes. Puii de pisică, atracția evenimentului, s-au întrecut în pozne

Foto. Târgul de adopții din Capitală a înregistrat un mare succes. Puii de pisică, atracția evenimentului, s-au întrecut în pozne

Sâmbătă, târgul de adopții din Capitală a înregistrat un mare succes, zeci de animale de companie au plecat spre noile case fericite că și-au găsit o familie. Târgul de adopții de animale fără stăpân s-a desfășurat sâmbătă, 10 septembrie 2022, între 11.00 și până la ora 19.00, în București, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău).

La eveniment, 40 de câini și 20 de pisici abia așteptau să-și găsească o nouă familie. Adoptatorii sunt oameni de toate vârstele, de la familii cu copii, la tineri și până la seniori.

40 de animale au fost adoptate

Târgul de adopții din Capitală a înregistrat un mare succes, în total, au fost adoptate 40 de animale din total de 60 prezente la eveniment, dintre care 23 de câini de la adăposturile ASPA și 17 pisici de la asociația All Souls Rescue Center.

Chiar dacă târgul s-a terminat, doritorii pot adopta animale direct din adăposturi unde zeci de patrupede îşi aşteaptă familiile.

Pentru a realiza adopția au nevoie doar de actul de identitate. Toate animalele sunt sterilizate, microcipate, deparazitate şi sunt cu vaccinurile la zi.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a lăsat un mesaj bucureștenilor cu ocazia acestui eveniment și i-a îndemnat pe toți iubitorii de animale să participe.

El a mai precizat că acest târg a fost organizat de ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, iar în cadul evenimentului participă, în total, 60 de animăluțe care abia așteaptă să-și găsească un cămin.

„Îi invit pe toţi iubitorii de animale să participe sâmbătă, 10 septembrie, în parcul Regele Mihai I al României, la Târgul de Adopţii organizat de ASPA, unde 40 de câini din adăposturile Municipalităţii şi 20 de pisici de la asociaţia All Souls Rescue Center aşteaptă să-şi găsească un cămin”, a scris edilul general pe Facebook, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București, la târgul de adopții din Capitală, au participat și voluntarii PROEDUS.

Organizatorii evenimentului a fost Primăria Capitalei, prin intermediul Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

Puii de pisică au fost atracția evenimentului

Pisicuțele mici cât un ghem şi abia dezobişnuite de biberonul cu lapte, de la asociația All Souls Rescue Center au fost în centrul atracției, datorită ghidușiilor de care s-au ținut pe parcursul evenimentului, în speranța că cineva îi va adopta.

Era de așteptat ca aceștia să fie repede luați acasă, întrucât erau plini de veselie și emoționau pe toată lumea prezentă la târg.

Sponsorii au recompensat familiile adoptive prin oferirea unor cadouri

Sponsorii au recompensat animăluțele care au plecat spre un nou cămin, dar și pe noile familii prin oferirea unor cadouri necesare unei bune desfășurări a vieții patrupedelor, cum ar fi:

– hrană umedă și uscată;

– jucării;

– castroane;

– recompense;

– ședințe gratuite de cosmetică canină;

– medalioane inteligente cu cod QR;

–  cadouri de la Starbucks România pentru adoptatori, care contau în: o pungă de cafea boabe Starbucks, un pahar reutilizabil din plastic Starbucks și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei.

Animalele adoptate au toate procedurile legale îndeplinite, iar adopțiile sunt GRATUITE, precizează pe facebook ASPA București.