Sari la conținut
Home » Flăcările au cuprins imediat toată casa, însă bărbatul nu are de gând să își părăsească câinele mult iubit!

Flăcările au cuprins imediat toată casa, însă bărbatul nu are de gând să își părăsească câinele mult iubit!

  • de

Flăcările au cuprins imediat toată casa, însă bărbatul nu are de gând să își părăsească câinele mult iubit!

Animalul de companie este precum un copil!

Un animal de companie ne aduce în viață liniște, fericire și dezvoltă capacitatea noastră de asumare a responsabilității de zi cu zi! Întâmplarea următoare întărește din nou legătura specială dintre om și câinele său iubit.

Flăcările au cuprins imediat toată casa

Potrivit dailymail.co.uk, într-un cartier din Rutherford, New South Wales, Australia, un incendiu devastator a stricat liniștea cu care erau obișnuiți locuitorii. Casa lui Max Woodbury a fost cuprinsă de flăcări, însă, cum ghinionul nu vine niciodată singur, cel mai bun prieten al său se afla înăuntru, la un pas să își piardă viața. Pe nume Ditch, câinele său fidel era singur în casă în momentul producerii tragediei.

Bărbatul nu avea altceva în minte decât salvarea iubitului său prieten:

„Primul lucru la care m-am gândit a fost Ditch. Nu exista nicio alternativă şi aş fi fost în stare de orice pentru a-mi salva câinele din flăcări. Am pierdut totul, bucătăria, hainele mele, mobila mea, dar Ditch este ca şi copilul meu, el este cel mai important pentru mine. Mi-aş risca oricând viaţa pentru el…”

Max a intrat fără teamă în casa cuprinsă de flăcări, până când l-a găsit pe bietul Ditch care între timp leşinase din cauza fumului; extrem de grijuliu, bărbatul l-a scos afară, a încercat să-l facă să-şi revină în timp ce aştepta sosirea pompierilor şi a paramedicilor.

Dus de urgenţă la un spital veterinar, Ditch şi-a revenit în cele din urmă şi, prin urmare, a reuşit să-şi îmbrăţişeze din nou iubitul stăpân.