Sari la conținut
Home » Fiecare seară, o nouă ocazie pentru un motan de a dormi cu vecinii săi prietenoși!

Fiecare seară, o nouă ocazie pentru un motan de a dormi cu vecinii săi prietenoși!

Fiecare seară, o nouă ocazie pentru un motan de a dormi cu vecinii săi prietenoși!

Motanul a simțit o legătură specială în casa unor vecini!

Cazul unui motan pe nume Tigger a impresionat pe toată lumea! El i-a ales pe vecinii săi, John şi Alexa Sanders, drept cei mai buni prieteni. Totul s-a întâmplat în momentul în care familia sa a observat că acesta dispare în fiecare seară, și se întoarce vesel dimineața acasă.

Cei doi tineri au fost plăcut surprinşi să se trezească şi să-l găsească pe Tigger culcat la ei în pat, dormind liniştit. La început, cuplul a găsit ciudat comportamentul motanului, dar nu a durat mult până să-l placă pe Tigger, un animal de companie extrem de prietenos.

„A intrat de parcă toată casa era a lui”, povesteşte John.

Verificându-i zgarda, au descoperit că pisoiul se numeşte Tigger şi locuieşte alături.

„Din acea noapte, vine aici în fiecare zi”, mărturiseşte John.

„Programul lui Tig este următorul: obişnuieşte să vină în jurul orei 21:00 pentru a-şi petrece noaptea cu noi. Dimineaţa, Alexa îl lasă să plece după micul dejun”, spune John.

„Acum, că suntem acasă din cauza pandemiei, el ne vizitează la prânz, după-amiaza şi revine noaptea să doarmă. Există zile în care nu îl vedem, dar acest lucru se întâmplă foarte rar. De obicei îl vedem de două-trei ori pe zi fără excepţie”.

„Stăpânii lui spun că îl lasă pe Tig să facă ceea ce vrea – şi se pare că el ne-a ales pe noi”, spune Alexa. „Se pare că sunt fericiţi pentru că ştiu că motanul lor nu cutreieră străzile”.

Fiecare seară