Sari la conținut
Home » Fiecare gest contează! Soluția unei benzinării pentru a ajuta câinii abandonați

Fiecare gest contează! Soluția unei benzinării pentru a ajuta câinii abandonați

  • de

Fiecare gest contează! Soluția unei benzinării pentru a ajuta câinii abandonați.

Soluția ingenioasă a fost găsită în São Paulo!

Fiecare dintre noi poate ajuta un animal aflat în nevoie, mai ales că numărul celor care trăiesc pe străzi crește de la zi la zi. În povestea următoare, o tânără pe nume Cristiane Renata din Americana, São Paulo, a rămas impresionantă atunci când a descoperit o soluție utilă pentru ajutorarea animalelor.

Potrivit thedodo.com, tânăra făcea plinul la maşină într-o benzinărie din oraşul Campinas, într-o zi friguroasă, observând ceva cu totul neobișnuit până atunci. În benzinăria situată pe Avenida São José dos Campos, în Parque São Martinho, erau trei căsuţe dispuse într-un colţ, astfel încât animalele care trăiesc pe străzi să poată dormi şi să se protejeze de frig:

„Am fost până la benzinărie înfruntând frigul de duminică dimineaţă, pentru a face plinul la maşină, când am putut vedea dragostea, respectul şi implicarea faţă de animalele care trăiesc pe străzile din apropiere”, a scris Renata.

Mai mult decât atât, animalele se bucurau de hăinuțe, apă și mâncare la discreție, atât de necesare pentru supraviețuirea zilnică.

Tânăra a făcut poze și a distribuit pe internet, iar totul a devenit o poveste intens distribuită și apreciată!

Ea a decis să surprindă câteva cadre pe care le-a împărtăşit ulterior pe reţelele de socializare, iar salvarea animalelor s-a bucurat de o apreciere extraordinară din partea iubitorilor de animale:

„Am putut vedea trei câini, toţi cu haine călduroase şi fiecare cu căsuţa lui. Felicitări tuturor celor de la benzinărie”, a scris tânăra într-o postare pe Facebook.