758 Vizualizari

Femeie, făcută KO… de un cerb! În ce stare se află românca

cerb

Femeie, făcută KO… de un cerb! În ce stare se află românca

O femeie, din orașul Țicleni, a fost atacată de un cerb și a suferit mai multe leziuni . Femeia este, în prezent, internată la Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești.

Directorul spitalului, Constantin Târziu, a declarat, pentru Agerpres, că starea de sănătate a femeii este bună, ea urmând să fie externată pe parcursul zilei de joi.

„Ieri (miercuri – n.r.), s-a prezentat la noi în Urgență o femeie de aproximativ 70 de ani, din Țicleni, care a spus că a fost atacată de un cerb. Femeia avea mai multe plăgi la nivelul feței, deci traumatism cranio-facial, pe torace și la nivelul mâinilor. După internare, în urma examinărilor care s-au făcut, s-a făcut și examen ORL, s-a constatat că avea o otoragie, dar fără alte probleme, și o fractură minimă de stern. Cred că astăzi, din discuțiile cu medicul curant, va fi externată”, a precizat Târziu.

Conform unor surse, femeia se afla într-o pădure la cules de plante medicinale în momentul în care a fost atacată de animalul sălbatic.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X