Sari la conținut
Home » Un cerb rar cu fața albă a fost respins de mamă, ce s-a întâmplat cu acesta

Un cerb rar cu fața albă a fost respins de mamă, ce s-a întâmplat cu acesta

Un cerb rar cu fața albă după ce a fost respins de mama sa după naștere și-a găsit o casă iubitoare la o fermă de animale din Michigan, a raportat MLive.com. Dragon, cum a fost numit cerbul, s-a născut la Deer Tracks Junction, o fermă de animale din Cedar Springs, Michigan

Puiul de cerb, in ciuda numelui sau firos, Dragon, avea doar o săptămână și jumătate și este adorabil. Nu ai cum să nu te îndrăgostești de el.

Proprietarul fermei și mama surogat umană a cerbului, Hilary Powell, a explicat pentru presa că Dragon a fost abandonat de mama lui, probabil pentru că s-a născut cu o față albă, care i-ar îngreuna supraviețuirea în sălbăticie.

Născut cu ochi albaștri strălucitori și un nas roz, Dragon a fost renegat după naștere, probabil pentru că nu semăna cu ceilalți căprioare, a declarat Powell pentru MLive.com.

„În mod normal, au nasul negru”, i-a spus Powell.

Intradevar, nasul diferit al cerbului poate fi un dezavantaj în sălbăticie. Dacă nu există umbră, nasul lui eva fi foarte sensibil la soare și poate ajunge la arsuri solare grave.

Micul Dragon este îngrijit cu multă dragoste acum. Powell și familia ei vor continua să-l hrănească pe micuț dintr-o sticlă cu biberon până când acesta va fi gata să întâlnească vizitatorii fermei și să se alăture jocurilor cu cerbii. Proprietarii sunt încrezători că acesta va reuși să se integreze în fermă. Mai mult, aceștia cred că Dragon va fi foarte îndrăgit de oameni și va deveni vedeta fermei.