De 1566 Vizualizari

FASCINANT. Au îmblânzit și s-au împrietenit cu 3 grizzly. Urșii sunt vedete la Hollywood! VIDEO

Misiunea imposibilă

Soții Doug și Lynne Seus, din Utah (SUA), au o poveste de viață remarcabilă. Cei doi americani sunt considerați a fi printre cei mai buni dresori de lume, iar animalele lor de companie sunt 3 urși grizzly, cunoscuți pentru dimensiunile impresionante și agresivitate.  Doug, 71 de ani, are experiență de zeci de ani, ca dresor de urși iar în prezent i-a adoptat pe Bart 2, Honey Bump şi Tank.

urs

În trecut, el a reușit să-l îmblânzească pe Bart, dar ursul respectiv a decedat în anul 2000. Bart a fost o vedetă, pentru că a apărut în celebrul film „Legendele Toamnei”, în care au evoluat Brad Pitt și Anthony Hopkins.

Și pentru că soții Seus au o activitate mai puțin obișnuită, producătorii de la Hollywood apelează în continuare la ei. Astfel, prietenii lor de acum au apărut și ei pe marile ecrane. Honey Bump a evoluat alături de Jim Carrey în „Evan Atotputernicul”, Bart 2 a jucat în serialul de succes „Urzeala Tronurilor”, iar Tank în pelicula „Dr. Doolittle 2”.

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X