Sari la conținut
Home » Familia regală iubitoare pisici!

Familia regală iubitoare pisici!

Familia regală iubitoare pisici!

Familia regală iubitoare pisici! În familia regală britanică, animalele de companie au o prezență semnificativă. Regina Elisabeta a II-a a fost una dintre figurile proeminente care și-a împărțit viața cu un număr mare de corgi.

Prinții de Wales și-au exprimat afecțiunea față de câini, iar Regele Charles și Regina Camilla au adăugat, la rândul lor, patrupezi la familia lor.

Familia regală iubitoare pisici!

Totuși, există un membru al familiei regale britanice despre care se știe că deține pisici. Este vorba despre Prințesa Michael de Kent, care este căsătorită cu Prințul Michael, vărul primar al Reginei Elisabeta. Prințesa Michael are mai multe pisici siameze și birmaneze, pe lângă cai și câini.

La aniversarea sa de 70 de ani, care a avut loc pe 15 ianuarie 2015, palatul britanic a publicat o fotografie rară cu Prințesa Michael ținând în brațe una dintre pisicile ei mult iubite.

Imaginea o arată purtând o diademă de perle și diamante, iar pisica este alături de ea. Prințesa Michael a fost adesea surprinsă în fotografii în compania pisicilor sale în reședința sa regală.

Prințesa a împărtășit despre dragostea ei pentru pisici

Prințesa a împărtășit despre dragostea ei pentru pisici, dezvăluind că acestea au fost întotdeauna o parte importantă din viața ei. Porecla ei în familie este „Cat,” iar aceasta face parte chiar din adresa sa de e-mail.

Ca adult, a avut mereu pisici orientale, deoarece acestea se înțelegeau mai ușor cu câinii mari ai familiei. Pisicile sale au avut și roluri deosebite, de la protejarea împotriva altor animale până la a fi tovarăși pentru câinii familiei.

Prințesa Michael de Kent s-a născut sub numele de Baroneasa Marie Christine von Reibnitz într-o zonă care acum face parte din Republica Cehă. Ea s-a căsătorit cu Prințul Michael la Viena în 1978.

Cuplul are doi copii, Lordul Frederick Windsor și Lady Gabriella Windsor. Dragostea sa pentru animale, în special pentru pisici, este o parte semnificativă a vieții sale, conform okmagazine.ro.

Etichete: