Sari la conținut
Home » Eroul zilei este un câine din rasa Golden Retriever! Inteligentul patruped a salvat un pui de pisică de pe străzi

Eroul zilei este un câine din rasa Golden Retriever! Inteligentul patruped a salvat un pui de pisică de pe străzi

  • de

Eroul zilei este un câine din rasa Golden Retriever! Inteligentul patruped a salvat un pui de pisică de pe străzi.

Loialitatea și afecțiunea, printre calitățile principale ale unui Golden Retriever!

Un câine din rasa Golden Retriever reprezintă un animal de companie ideal, asta deoarece sunt loiali, inteligenţi şi afectuoşi. Sunt jucăuşi, dar şi foarte blânzi cu copiii şi tind să se înţeleagă foarte bine cu alte animale de companie.

Potrivit thedodo.com, în cazul protagonistului următoarelor imagini, un câine curajos s-a întors cu un pisoi vagabond pe care l-a salvat! Gestul acestui patruped a făcut recent furori pe toate reţelele sociale.

Videoclipul este compus din mai multe secvenţe în care apar cele două animale, din momentul în care s-au întâlnit prima dată şi până la activităţile zilnice de acasă.

Este evident că Golden Retriever-ul şi proprietarul său par să aibă o relaţie excelentă, deoarece câinele a crezut că este o idee minunată să adopte pisoiul şi să îl ia acasă.

Câinele este extrem de protector faţă de noul său amic de joacă, purtând uşor pisoiul oriunde merge. Pisoiul pare, de asemenea, să se simtă mai confortabil în noua sa casă în timp ce se joacă cu biberonul.

Eroul zilei este un câine curajos

Retrieverul îngrijeşte şi alină pisoiul pentru a se asigura că este curat.