Sari la conținut
Home » Eroul unui cățel căzut în apa înghețată! Un bărbat nu a rămas indiferent la „strigătul” de ajutor al unui cățeluș

Eroul unui cățel căzut în apa înghețată! Un bărbat nu a rămas indiferent la „strigătul” de ajutor al unui cățeluș

  • de

Eroul unui cățel căzut în apa înghețată! Un bărbat nu a rămas indiferent la „strigătul” de ajutor al unui cățeluș.

Evenimentul a avut loc în statul american New York!

Parcul Ellicott Creek Dog Parg era să devină locul unei adevărate tragedii! Ieșit la o plimbare împreună cu cei doi căței, Don Chatten, un bărbat în vârstă de 49 din Erie County, New York, a fost atenționat de unul dintre cei doi căței, despre o situație ce avea să îi aducă titlul de eroul comunității.

Potrivit thedodo.com, totul s-a întâmplat lângă un pod, atunci când un cățel s-a oprit, parcă dorind să îi atragă atenția stăpânului său. Don l-a urmat şi a auzit un lătrat venind dinspre apa îngheţată.

Nu a durat mult până când a observat un câine mic captiv în apele îngheţate. Și-a dat seama că patrupedul nu va supravieţui atât de mult, până când ar fi sosit ajutoarele.

Fără să se gândească de două ori, Don a sărit în apele îngheţate pentru a ajunge la câine. A spart gheaţa cu antebraţul şi a înfruntat apa extrem de rece pentru a se apropia de câine. A reuşit apoi să ţină câinele la piept şi să iasă înapoi pe uscat.

Câinele, pe nume Jackson, a fost dus la veterinar şi a primit îngrijiri de urgenţă. Medicii au fost de părere că viaţa lui Jackson a fost salvată datorită reacţiei rapide a lui Don.

Eroul unui cățel căzut în apa înghețată!

Proprietarul câinelui s-a arătat extrem de bucuros şi recunoscător pentru că şi-a putut revedea animalul de companie teafăr şi nevătămat.