Eroul din Atlanta! Un om al străzii a intrat într-un adăpost în flăcări pentru a salva animalele aflate în pericol!

Fiecare dintre noi poate fi un erou în anumite situații!

Un incendiu periculos a avut loc într-un adăpost pentru animale din Atlanta, Statele Unite ale Americii, pe 18 decembrie. Focul a pornit de la bucătăria adăpostului, iar totul putea să devină o adevărată tragedie pentru cățeii și pisicile aflate înăuntru.

Însă, omul este capabil să facă lucruri remarcabile în anumite situații! Așa s-a întâmplat și cu Keith Walker, un om al străzii în vârstă de 53 de ani, care a văzut focul și a decis să acționeze.

Chiar dacă viața nu a fost ușoară cu el, bărbatul a dat dovadă de un curaj ieșit din comun. Într-un interviu acordat celor de la CNN, acesta a declarat că iubește animalele:

„Eram nervos ca naiba, nu am de gând să mint. Mi-a fost frică să intru, cu tot acel fum. Dar Dumnezeu m-a adus acolo pentru a salva acele animale. Dacă iubești un câine, poți iubi pe oricine din lume. Câinele meu îmi este cel mai bun prieten și nu aș fi aici fără el, așa că știam că trebuie să-i salvez pe toți ceilalți câini”, a declarat bărbatul.

A ajuns pe străzi la vârsta de 13 ani!

Povestea lui Walker nu este una tocmai fericită. După ce a ajuns pe străzi la o vârstă fragedă, acesta a decis să acționeze din dragoste pentru animale. Cu o modestie demnă de apreciat, fără să considere că a făcut un gest ieșit din comun, bărbatul a reușit să salveze șase câini și zece pisici din incendiu. La rândul său, Walker își împarte traiul de zi cu zi alături de un pitbull pe nume Bravo, pe care îl lăsa în fiecare seară la adăpost, cunoscându-se cu cea care a demarat proiectul, Gracie Hamlin.

Adăpostul „W-Underdogs” a fost mutat rapid într-o altă locație din oraș, în mai puțin de o săptămână, iar cea care a pus bazele adăpostului, Gracie Hamlin, a ținut să își exprime recunoștința față de eroul animalelor din adăpost:

„El a fost îngerul meu păzitor. Pompierii nu au vrut să se ocupe de câini și au chemat controlul animalelor, dar Keith era deja în clădire scoțând pe rând pisicile și câinii, până când toți au fost în siguranță. Nu-i pot mulțumi suficient pentru că mi-a salvat animalele. Nu-mi vine încă să cred, pentru că știu cât de repede poate izbucni un incendiu. El este eroul meu”, a declarat Gracie Hamlin pentru CNN.