Sari la conținut
Home » Emoția unui copil care consolează câinele bătrân în ultimele sale clipe din viață!

Emoția unui copil care consolează câinele bătrân în ultimele sale clipe din viață!

  • de

Emoția unui copil care consolează câinele bătrân în ultimele sale clipe din viață!

Câinii în vârstă sunt adoptați mult mai greu decât cei tineri!

Pentru Robbie, orice fiinţă merită o familie, în special câinii bătrâni care devin imediat nedoriți de fostele lor familii.

În ciuda copilăriei sale triste, Robbie a devenit un băieţel optimist şi grijuliu care a decis să aducă o rază de speranţă în viaţa câinilor mai puţin norocoşi. Unul dintre ei a fost Buffy, un pudel bătrân pe care familia l-a adoptat special pentru Robbie.

După cum mărturiseşte chiar mama sa, Robbie nu a plâns niciodată.

Buffy avea o sănătate precară şi, potrivit veterinarului, zilele sale erau numărate din cauza unei insuficienţe renale severe. Aşadar, familia a ales să-i pună capăt vieţii înainte că boala să-i facă traiul şi mai insuportabil. Mama lui Robbie şi-a dorit ca fiul ei să ia parte la această decizie, iar cel mic şi-a exprimat ultima dorinţă, aceea de a-şi putea ţine câinele în braţe în timp ce va părăsit această lume „pentru a ajunge în Paradis”.

Emoția unui copil care consolează câinele

A urmat un episod înduioşător, în timpul căruia micul Robbie a plâns fără oprire.

„Oamenilor nu le plac câinii mai în vârstă sau cei bătrâni. Toţi îşi doresc doar copii şi pui”, a mărturisit Robbie. La fel cum s-a întâmplat şi în cazul lui, care a fost adoptat cu numai doi ani înainte de dispariţia lui Buffy.