Sari la conținut
Home » Emoția unei cățelușe salvată de pe stradă! Animalul de companie plânge în brațele salvatorului său

Emoția unei cățelușe salvată de pe stradă! Animalul de companie plânge în brațele salvatorului său

  • de
animalul de companie

Emoția unei cățelușe salvată de pe stradă! Animalul de companie plânge în brațele salvatorului său.

Animalul de companie se poate bucura acum de o familie cu totul deosebită!

Bucuria unei cățelușe gestantă care simte că va fi adoptată și va avea un loc sigur unde să își aducă puii pe lume a impresionat pe toată lumea. Bietul animal de companie a fost nevoit să trăiască toată viața pe străzi, fără să aibă parte de un adăpost și o familie care să o iubească. https://loans-cash.net/

cățel salvat de pe stradă

Mai mult decât atât, în momentul în care au salvat-o, oamenii au putut observa că patrupedul avea lacrimi în ochi:

„Am observat că Poppy avea lacrimi în ochi. Nu cred că am văzut asta vreodată la un câine.” – povesteşte Jack Anderson, care a salvat câinele împreună cu soţia sa.

Totul s-a petrecut în momentul în care un cuplu își cumpărau ceva de mâncare de la un restaurant tip fast-food.

Nu şi-a luat nicio clipă privirea de la noi, dar nu s-a apropiat şi nici nu a cerut de mâncare” – a declarat Jack Anderson într-un interviu.

Proprietarii restaurantului au ieşit şi au alungat câinele. A fost evident că s-a speriat şi a dispărut” – a mai adăugat Jack.

Dar cuplul a revăzut câinele în drum spre casă şi acela a fost momentul în care şi-au dat seama că era gestantă.

„Întâmplător soţia mea luase restul de mâncare la pachet şi m-am dus la căţeluşă să o hrănesc. Aceasta era foarte nervoasă, dar am putut vedea câteva dintre cicatricile de pe piele, aşa că am înţeles perfect că nu i-a fost uşor să aibă încredere în fiinţele umane.” – a spus Jack.

patruped

Au lăsat-o să termine de mâncat şi apoi au ridicat-o cu grijă pentru a o urca în maşină. Poppy se simţea în afara oricărui pericol.

cățelușă salvată

Ne-am oprit în acel moment pentru a-i permite căţeluşei să se calmeze, dar sincer, a fost cu mult mai relaxată decât mă aşteptam.” – a spus Jack.

patruped

Am început să-i fac poze soţiei mele în timp ce o consola şi am observat că Poppy avea lacrimi în ochi. Din fericire, părea destul de sănătoasă.” – a adăugat Jack.

Căţeluşa a petrecut câteva zile cu ei, aceştia având grijă de ea pe rând. A dormit liniştită şi s-a obişnuit foarte repede cu canapeaua.

animalul de companie salvat
animalul de companie salvat
cățeluși
cățeluși