Sari la conținut
Home » Emoția resimțită de un cățel bătrân în momentul în care își privește salvatorul în ochi!

Emoția resimțită de un cățel bătrân în momentul în care își privește salvatorul în ochi!

Emoția resimțită de un cățel bătrân în momentul în care își privește salvatorul în ochi!

Un cățel a primit o nouă șansă la viață!

Videoclipul emoţionant ne înfăţişează cât de mult se schimbă viaţa unui om atunci când adoptă un câine senior de la un adăpost. Astfel, pentru respectivul animal de companie începe o nouă viață, una plină de dragoste, pentru care îi va fi mereu recunoscător stăpânului său.

Din primul moment în care cei doi se uită unul la celălalt, este evident că împărtăşesc o legătură puternică.

Chiar dacă animalul de companie a dus o viață grea pe străzi și ulterior în adăpost, stăpânul îi iartă orice greșeală nevinovată, precum mizeria făcută în casă.

Câinele şi proprietarul său au  parte de o mulţime de momente nepreţuite în timpul ieşirilor zilnice, iar serile îi găsesc pe amândoi relaxându-se împreună pe canapea.

Dar într-una din zile, câinele şi-a privit stăpânul său fix în ochi într-un fel în care nu-l mai privise până atunci. Proprietarul şi-a dat seama că ceva nu este în regulă. El a dus câinele la veterinar care cu mare regret l-a informat că patrupedul se apropia de finalul vieţii.

Proprietarul a fost devastat de pierderea celui mai bun prieten, dar în acelaşi timp, el a învățat câtă bucurie îţi poate aduce un câine senior în viață.

Povestea se încheie aşa cum a şi început şi anume prin apariţia între ziare şi scrisori a aceluiaşi flyer care promova adopţia unui patruped ca animal de companie.

Cu lesa în mână, bărbatul iese pe uşă – îndreptându-se cu siguranţă spre acelaşi adăpost de animale.

Cățel
Cățel

Videoclipul de mai jos a fost făcut pentru a încuraja adopția animalelor de companie bătrâne din adăposturi, care merită o nouă șansă la viață, fiind cunoscută intenția persoanelor de a adopta mereu un cățel mai tânăr și plin de viață.