De 1655 Vizualizari

El este cel mai lung MOTAN DIN LUME. Dimensiunile felinei, demne de Cartea Recordurilor

Este vorba despre Omar, un motan din rasa Maine Coon de trei ani, care măsoară 1,20 metri și cântăreșt 14 kilograme, informează miercuri BBC News.

Omar avea aceeași dimensiune cu ceilalți pisoi atunci când a fost adoptat de către stăpâna sa, Stephy Hirst, din Melbourne, acum patru ani, însă acum lucrurile sunt total diferite.

Recent, Stephy i-a creat lui Omar un cont pe rețelele de socializare, iar fotografiile cu acesta au fost distribuite pe contul Cats of Instagram de peste 270.000 de ori. De atunci, felina a apărut în principalele ziare australiene și la televiziunea națională.

Motanul se trezește în fiecare dimineață la ora 05:00, se răsfață cu hrană uscată la micul dejun, se joacă, doarme pe trambulină, iar seara mănâncă carne de cangur:”Este singurul fel de carne pe care vrea să-l mănânce”, a explicat stăpâna felinei.

După ce Omar a devenit faimos pe internet, Hirst susține că a fost contactată de reprezentanții Cărții Recordurilor pentru a le trimite dimensiunile felinei.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X