Sari la conținut
Home » E strigător la cer! Nu o să îți vină să crezi ce a putut să-i facă unei pisici / Foto în articol

E strigător la cer! Nu o să îți vină să crezi ce a putut să-i facă unei pisici / Foto în articol

E strigător la cer! Nu o să îți vină să crezi ce a putut să facă un imigrant unei pisici sub privirile oripilante ale oamenilor. Momentul straniu a avut loc în gara din Campiglia Maritima, un orășel de coastă din provincia italiană Livorno.

Un imigrant a dat foc unei biete pisici sub privirile oripilante ale oamenilor, motivând că nu are bani. Denunțul l-a făcut Susanna Ceccardi, o deputată europeană a formațiunii Liga, difuzând imaginile video pe rețelele de socializare.

Strigăte disperate pentru a încerca să oprească un imigrant să frigă o biată pisicuță

„Șocul unei doamen, strigătele sale disperate pentru a încerca să oprească un imigrant să frigă o biată pisicuță în fața lumii. Dar cum este posibil să se ajungă la o asemenea cruzime?”, a scris ea.

„Acesta este noul mod de viață pe care trebuie să îl urmăm? Acesta este sistemul de primire al Regiunii Toscana? (…) PS: Este o scenă aproape ireală din cauza monstruozității ei, este greu de privit, dar este imporant să se cunoască adevărul”, este mesajul transmis de deputata europeană a Ligii.

Oroarea din gara de la Campiglia Maritima, a fost relatată de către publicația La Nazione și preluată de cotianul conservator Il Giornale, care a descris cu amănunte reacțiile pasagerilor oripilați, aflați în gară la ora 7 dimineța.

Imigrantul a improvizat un „barbecue” cu patru scânduri de lemn. O femeie s-a repezit asupra lui, încercând să-l oprească de la gestul abominabil dar și filmând în același timp:

„O să fac să fiți arestat, pisicile nu se gătesc”, a strigat ea.

Iar imigrantul i-a răspuns: „Nu am nici un ban”.

Țipetele disperate ale femeii au atras atenția tuturor persoanelor prezente în gară, care au alertat poliția.

„Ai bani, văd că ai țigări. Pentru asta ai bani”, a continuat femeia să strige.

Însă imigrantul și-a văzut nestingherit de treaba lui.

„Rușinos, dezgustător”, a mai urlat femeia în indiferența totală a bărbatului, care nu părea câtuși de puțin intimidat sau tulburat.

După ce a verificat faptele, poliția l-a luat pe imigrant și la dus la secția de poliție. Împotriva acestuia a fost depusă o plângere pentru maltratare și cruzime la adresa animalelor, notează evz.ro.