După opt săptămâni în care a fost îngrijit de o familie, un iepure vine și le mulțumește în fiecare zi!

Iepurele a fost la un pas să moară!

Un iepure se află în centrul atenției în următoarea poveste impresionantă.

Pe nume Trifoi, el a fost „adoptat” de familia Terry după ce a fost salvat şi hrănit de aceştia câteva săptămâni.

Acum, animalul îl vizitează în fiecare zi!

Potrivit thedodo.com, acest iepure orfan a fost salvat de familia Terry, din Lincolnshire, Anglia, care l-a ţinut mai multe săptămâni în casă pentru a-şi putea recăpăta puterile şi a reveni în siguranţă în habitatul său natural. Niciunul dintre membrii familiei nu s-ar fi gândit că îl vor revedea mai devreme decât ar fi crezut.

După ce l-au îngrijit şi hrănit timp de aproximativ 8 săptămâni, iepurele a fost în cele din urmă eliberat în sălbăticie. Cu toate acestea, timp de două luni după eliberare, iepurele Trifoi a revenit la familia Terry în grădina pentru a-i saluta şi a le mulţumi că l-au salvat.

Şi în acele două luni, Trifoi s-a aventurat o dată şi în interiorul casei:

„A intrat pe uşa din spate, ceea ce ne-a surprins, a urcat la etaj şi s-a privit în oglinda dulapului nostru; ca şi cum a vrut să vadă cât de mult crescuse.”

„Mai mult, Eliza, şi-ar dori foarte mult să devină medic veterinar, motiv pentru care este foarte pasionată de animale şi are grijă de ele şi de viaţa sălbatică.”

După opt săptămâni
Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da