Sari la conținut
Home » După o viață petrecută împreună, doi căței bătrâni sunt abandonați fără milă!

După o viață petrecută împreună, doi căței bătrâni sunt abandonați fără milă!

  • de

După o viață petrecută împreună, doi căței bătrâni sunt abandonați fără milă!

Cei doi căței au ajuns să supraviețuiască din mila trecătorilor!

Pentru Bella și Snowball, un Chihuahua orb, fiecare zi a reprezentat o nouă ocazie de a petrece timp împreună, devenind cei mai buni prieteni. Dar când cei doi câini au devenit „prea bătrâni”, proprietarul lor i-a aruncat pur şi simplu într-un adăpost de mare risc, fără să stea prea mult pe gânduri.

Deoarece adăpostul în cauză este unul supraaglomerat, câinii în vârstă precum Bella și Snowball sunt adesea primii pe lista de sacrificiu.

Bella și Snowball s-au adaptat cu greu la noua viață din adăpost. Voiau să plece acasă și erau siguri că proprietarul lor se va întoarce la ei.

Aceasta nu numai că a avut grijă de nevoile lui Snowball, dar şi-a iubit foarte mult proprietarul. 

Bieții câini s-au îmbrățișat și s-au mângâiat, plângând împreună în timp ce acceptau că au fost trădaţi. Dar curând și-au dat seama că au fost abandonați pentru totdeauna.

Când o familie a aflat de situația celor doi câini, a decis imediat să adopte perechea de nedespărţit.

Căței

Deşi la început câinii sunt confuzi şi agitaţi ca nu cumva să fie separaţi, curând descoperă că vor merge împreună la noua lor casă! Cei doi patrupezi sărbătoresc începutul unei noi vieţi în timp ce stau în cuştile de transport şi se pregătesc să se bucure de şansa primită. Ce final fericit!

În videoclipul de mai jos, îi vedem pe Snowball şi pe Bella care îşi aşteaptă tristul sfârşit atunci când angajaţii din adăpost vin să îi ia. Deodată, ei încep să simtă dragostea viitoarei lor familii, fiind siguri că au nimerit pe cei mai buni oameni la suflet.

Chiar dacă au o vârstă înaintată, cele două animale vor mai avea destul timp să îl petreacă împreună.