Sari la conținut
Home » După dispariția stăpânului său, un cățel refuză să părăsească mașina în care era scos la plimbare!

După dispariția stăpânului său, un cățel refuză să părăsească mașina în care era scos la plimbare!

După dispariția stăpânului său, un cățel refuză să părăsească mașina în care era scos la plimbare!

Patrupedul loial refuză să își ia rămas bun de la amintirea proprietarului său!

O mulțime de povești ce au în centrul atenției diverși câini loiali reușesc să ne impresioneze de fiecare dată. Situația următoare dovedește exact acest lucru, asta după ce un patruped este nevoit să depășească tragicul moment în care și-a pierdut stăpânul.

Pe nume Wiggles, cățelușul poate fi observat odihnindu-se pe scaunul unui camion, un loc unde obişnuia să-şi petreacă ziua când stăpânul său încă era în viaţă.

Animalul nu vrea să se îndepărteze de locul respectiv. Potrivit celui care a distribuit fotografia, deşi Wiggles i-a fost alături stăpânului în ziua morţii şi l-a văzut plecând, câinele nu-l poate uita.

„Câinele era lângă pat când stăpânul a murit. Nu a părăsit niciodată camera în luna în care tata a stat acolo. A trebuit să-l forţăm să meargă să-şi facă necesităţile fiziologice”, a povestit fiul decedatului.

De fiecare dată când cineva porneşte motorul, Wiggles aleargă disperat la faţa locului pentru a fi lăsat să intre. Fiindcă apoi refuză să mai coboare, familia alege mereu să-i facă plăcerea, lăsându-l singur pe scaunul şoferului pentru o vreme.

După dispariția stăpânului său