Sari la conținut
Home » După dispariția prietenului său cel mai bun, un cățel vizitează zilnic școala la care acesta preda!

După dispariția prietenului său cel mai bun, un cățel vizitează zilnic școala la care acesta preda!

  • de

După dispariția prietenului său cel mai bun, un cățel vizitează zilnic școala la care acesta preda!

Câinele loial nu a încetat niciodată să spere la o posibilă revedere!

În Pampanga, Filipine, un câine a fost surprins într-o serie de imagini cu totul emoționante! El vine zilnic în școala unde un profesor pe nume Carmelito Marcelo preda cu înțelepciune elevilor săi, și totodată locul în care se vedeau în fiecare zi.

Însă, totul avea să se schimbe radical într-o zi. Toată povestea lor avea să se sfârșească, însă patrupedul a luat o decizie cu totul surprinzătoare.

Drama a început în momentul în care Carmelito a suferit un accident vascular cerebral şi a murit. Cu toate acestea, câinele continuă să-şi caute prietenul care i-a oferit afecţiune şi hrană atât de mult timp.

În ziua morţii sale, câinele a mers la sala de clasă şi a procedat la fel. Sensibilizaţi, studenţii au decis să ia câinele la priveghiul profesorului, notează publicaţia britanică „Metro”. Se pare că patrupedul a avut o reacţie impresionantă la vederea sicriului cu corpul neînsufleţit al prietenului său.

După dispariția prietenului său

O nouă poveste emoționantă care ne arată legătura specială dintre animalele de companie și oameni, iar cu siguranță patrupedul îl va păstra mereu în amintirea sa.