După ce au petrecut 12 ani împreună, câinele refuză să se despartă de sicriul stăpânului său!

O nouă dovadă de loialitate!

Un câine din Paraguay a devenit un adevărat exemplu într-o comunitate din Paraguay, asta după ce a făcut un gest cu totul emoționant. El a refuzat să abandoneze sicriul proprietarului său mult iubit, cu care a împărțit o frumoasă perioadă de viață de 12 ani.

Numele ei este Shirley, o căţeluşă extrem de loială familiei sale, care nu a vrut să recunoască dispariția stăpânului său.

În timpul priveghiului, familia a fost surprinsă de manifestările de loialitate ale câinelui. Oricât de mult au încercat aceşti oameni, nu au putut-o convinge pe Shirley să se calmeze şi să se odihnească departe de sicriu.

Spre surprinderea tuturor, din momentul în care căţeluşa a fost scoasă din respectiva încăpere, aceasta a început să plângă.

Nimic nu părea că o va liniști pe cățelușă.

„Ne-am gândit că plângea pentru că era legată. Am lăsat-o liberă şi abia când s-a urcat pe sicriu s-a liniştit. Tatăl meu era un mare iubitor de animale. La rândul lor, animalele l-au iubit cu toată sinceritatea şi loialitatea de care au fost capabile”, a spus Andrea.

După ce au petrecut 12 ani
Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da