Sari la conținut
Home » După ce primește îngrijire și dragoste, un cățel abandonat se transformă complet!

După ce primește îngrijire și dragoste, un cățel abandonat se transformă complet!

  • de

După ce primește îngrijire și dragoste, un cățel abandonat se transformă complet!

Un cățel a devenit o adevărată „vedetă” într-un adăpost pentru animalele abandonate!

Pentru un câine care a fost nevoit să trăiască de unul singur pe străzi, decizia de a fi salvat de pe stradă și dus într-un adăpost i-a schimbat complet viața.

„Cine poate maltrata o fiinţă în aşa hal? Mă ocup de 9 ani de salvări şi încă nu pot înţelege ce determină o persoană să facă aşa ceva, cu o fiinţă atât de neajutorată”, a scris Mariane Mazzon, purtătoarea de cuvânt a „SOS 4 Patas” în secţiunea de comentarii unei postări comune pe Instagram.

Nimeni nu putea să înțeleagă cum un om a putut face un gest atât de lipsit de inimă, încât un biet animal să ajungă în starea respectivă.

Voluntarii au fost emoționați de starea acestuia.

  „Tocmai de aceea a fost internat în clinică încă din ziua salvării!”.

Din fericire, prognosticul căţeluşului este bun: în câteva săptămâni va fi mai bine şi va fi transferat într-o casă temporară, de unde va fi pus la dispoziţie pentru adopţie.

Un cățel
Un cățel

„Rezultatul testului a fost negativ şi acum îi tratăm pielea, anemia şi alte infecţii”, a mai adăugat purtătoarea de cuvânt.

„Priviţi diferenţele dintre ziua salvării până în prezent !!! Iubirea transformă !!! Dacă fiecare ajuta cu câte puţin, acel puţin se va transforma în mult !!! Sunt emoţionat odată cu fiecare salvare !!! ”, a scris @@ luciane_soares în secţiunea de comentarii a postării.

„În curând va fi un frumos”, a scris @heber_tamires. „Cum să nu te iubesc Mary, o femeie întotdeauna afectuoasă cu toţi cei salvaţi. Ei simt cât de mult îi iubeşti pe toţi. Mulţumesc pentru atât de multă dragoste, pentru ei acest lucru este fundamental ”, a scris @@ lenice_ferraz.

Videoclipul de mai jos ne prezintă transformarea bietului patruped.