După ce l-a salvat din ploaie, un polițist și un câine devin cei mai buni prieteni!

Patrupedul era legat de un gard!

Pentru Michael Pascale, un ofițer de poliție din New York, ziua și patrularea obișnuită avea să îi fie zdruncinată de o imagine cu totul emoționantă! El a observat un câine legat de un gard, stând în frig și ploaie. Michael şi-a dat seama imediat că nu poate lăsa animalul în aceste condiţii şi a decis să acţioneze.

Potrivit thedodo.com, bietul patruped stătea deznădăjduit, tremurând în ploaia rece şi încercând cumva să se adăpostească atunci când vântul bătea mai tare.

Ofiţerul Pascale a luat imediat câinele acasă pentru a-i oferi toată dragostea şi afecţiunea de care avea atâta nevoie. El a avut iniţiativa de a ajuta un câine neglijat pe care un om fără suflet îl abandonase fără regrete şi în scurt timp cei doi au devenit prieteni inseparabili.

După ce l-a salvat din ploaie

Michael s-a folosit de acest prilej pentru a demara o campanie prin care să apere patrupezi precum Joey, care sunt neglijaţi şi abuzaţi. Astfel, prin intermediul unor ample postări pe rețelele de socializare, o campanie de donații a fost începută în mediul online, iar sprijinul către asociațiile pentru protecția animalelor a crescut considerabil.