Sari la conținut
Home » După ce i-a salvat din deșert, un tânăr decide să îi adopte pe cei doi cățeluși adorabili!

După ce i-a salvat din deșert, un tânăr decide să îi adopte pe cei doi cățeluși adorabili!

  • de

După ce i-a salvat din deșert, un tânăr decide să îi adopte pe cei doi cățeluși adorabili!

Tânărul nu a putut să rămână indiferent la nevoile unor cățeluși aflați în dificultate!

Jordan Kahana, un tânăr în vârstă de 30 de ani, a iubit mereu animalele de companie, însă în special câinii. O altă pasiune a sa o reprezintă călătoriile în natură, în special cu mașina personală pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, pentru a nu rata niciun obiectiv turistic.

În timp ce conducea de-a lungul unui drum pustiu prin deşertul Arizona, bărbatul a dat peste doi pui mici abandonaţi. A fost emoționat la vederea acestora, și s-a gândit imediat ce oameni fără inimă ar fi putut face un asemenea gest.

Era clar că cei doi cățeluși au fost lăsați intenționat să moară în pustietate.

Fără să se gândească de două ori, a dus câinii la veterinar şi, odată ce puii au fost trataţi de deshidratare severă, Jordan i-a adoptat. Spre norocul lor, câinii nu erau foarte bolnavi, fiind doar nevoie de o deparazitare și câteva injecții obișnuite.

Din acea zi, trio-ul s-a constituit într-o echipă de nedespărţit, călătorind împreună de-a lungul şi de-a laţul Statelor Unite. Imaginile publicate pe rețelele de socializare ne prezintă cu exactitate frumoasa prietenie dintre cei trei, care au devenit acum de nedespărțit.

Jordan a numit puii Sedona şi Zeus şi a călătorit cu cei doi pe o distanţă de peste 48.000 de km, traversând 35 de state americane. De fiecare dată tânărul își face un itinerariu bine stabilit, iar ulterior planifică fiecare oprire alături de noii săi prieteni cei mai buni.

După cățeluși

De atunci, a împărtăşit cele mai frumoase şi memorabile momente ale călătoriilor sale pe Instagram şi YouTube şi este destul de clar de ce oamenii s-au îndrăgostit iremediabil de „echipa de aventuri”. Nimic nu îi poate opri pe cei trei prieteni!