Sari la conținut
Home » După ce a trăit șapte ani legat într-o cușcă, un cățel cunoaște pentru prima dată libertatea!

După ce a trăit șapte ani legat într-o cușcă, un cățel cunoaște pentru prima dată libertatea!

  • de

După ce a trăit șapte ani legat într-o cușcă, un cățel cunoaște pentru prima dată libertatea!

Un cățel nu a avut niciodată ocazia să cunoască libertatea!

Pe nume Luna, o cățelușă a fost legată de fostul ei stăpân, și lăsată să își petreacă viața într-un spațiu extrem de redus.

În cele din urmă, un vecin s-a implicat şi a sunat la organizaţia DAR Animal Rescue.

Când salvatorii DAR au venit la faţa locului, nu au putut să o scoată pe Lună de acolo suficient de repede, întrucât ea nu mai fusese niciodată liberă.

Acum putea să vadă cum arată interiorul unei case şi să stea pe ceva ceva moale, o senzaţie care a uimit-o complet, fiind doar obișnuită să doarmă pe pământul extrem de rece.

Următorul pas pentru micuţa Luna a fost să scape de blana încurcată şi crescută excesiv! După ce un frizer pentru animale de companie s-a ocupat de ea, cățelușa arăta complet schimbată, iar o nouă viață îi apărea acum în cale. Tot ceea ce și-a dorit de la viață!

Luna nu a stat mult timp la adăpost. Şi-a găsit foarte repede o familie permanentă şi pentru asta, toţi cei care au ajutat-o sunt foarte recunoscători. Acum, fiecare zi pare un vis împlinit. Are chiar şi un frate căţeluş!

Un cățel

Noua ei familie tine constant legătura cu grupul de salvare şi a anunţat că Luna este fericită tot timpul. Este extrem de recunoscătoare pentru şansa minunată pe care a primit-o.

A înţeles că şapte ani din viaţă a trăit în condiţii groaznice – dar asta va rămâne doar o tristă amintire. Acum pune o labă în faţa celeilalte în timp ce aleargă spre cea mai bună viaţă posibilă!

Un cățel
Un cățel

Videoclipul de mai jos ne prezintă povestea de viață a Lunei, care s-a schimbat complet mulțumită unor oameni cu suflet mare.