După ce a supraviețuit de unul singur, un cățel abandonat este salvat de un grup de voluntari!

Patrupedul a fost la un pas să moară de foame!

Diferite cazuri de animale de companie abandonate ne sunt aduse la cunoștință în fiecare zi. Din păcate, oamenii decid să facă astfel de gesturi fără să se gândească la repercusiunile acțiunilor lor.

Recent, un câine Pitbull, pe care salvatorii l-au numit Eric, a fost abandonat într-o casă şi lăsat să sfârşească înfometat. Prin urmare, atunci când autorităţile au fost informate despre prezenţa animalului în respectiva locaţie, au sărit imediat în ajutorul acestuia. Situaţia în care l-au găsit pe Eric era atât de deplorabilă, încât a fost necesar să-l supună unei serii de investigaţii pentru a determina starea reală a sănătăţii sale.

Slăbiciunea lui era o consecinţă a unei deshidratări profunde. Şi dacă aceste aspecte nu erau de ajuns, salvatorii au descoperit cu tristeţe că, pentru a rămâne în viaţă, animalul a ingerat diferite resturi, nocive pentru organism.

Încă nu poate sta mult pe propriile picioare, deoarece slăbiciunea lui este evidentă.

De asemenea, solicită tuturor celor care au animale de companie să le identifice corect cu un microcip, deoarece acest gest le poate salva viața.

După ce a supraviețuit de unul singur