Sari la conținut
Home » După ce a simțit că va fi adoptat, un cățel nu își poate reține fericirea!

După ce a simțit că va fi adoptat, un cățel nu își poate reține fericirea!

  • de

După ce a simțit că va fi adoptat, un cățel nu își poate reține fericirea!

O nouă familie pentru un cățel rănit de trecutul său!

Un cățeluș adorabila a fost surprins într-un moment  cu totul emoționant, în momentul în care a simțit că va avea o nouă familie. Patrupedul nu a putut să își rețină entuziasmul, alături de cel care îi va deveni stăpân pentru tot restul vieții sale, cel mai important moment din viața sa.

Numele lui este „Nariz de Corazón”, toată lumea fiind impresionată de bucuria acestuia pentru ceea ce avea să se petreacă în viața lui. Ajuns într-o stare fizică și emoțională extrem de gravă, patrupedul nu își pierduse speranța la o viață normală, membrii adăpostului fiind îngrijorați de cum decurgeau lucrurile.

Munca voluntarilor din diferite centre pentru animale este una extrem de complicată, ei având misiunea să le redea încrederea animalelor de companie în viața, cât mai ales în oameni. Astfel, cum majoritatea animalelor ajunse în adăposturi sunt victime ale diferitelor abuzuri, fiecare caz reprezintă o nouă provocare, pentru care acești oameni deosebiți depune toate eforturile de care sunt în stare.

Odată ce aceste animale sunt complet reabilitate, centrul le caută o familie care le oferă posibilitatea de a avea o viaţă liniştită şi fericită.

După ce proaspăta sa mamă l-a ales pe el, şi nu pe un altul pentru adopţie, întreaga viață a cățelului s-a schimbat complet.

Încă de la publicare, videoclipul a impresionat o mulţime de oameni.

Toată lumea a fost impresionată de soarta acestuia, povestea devenind imediat virală pe rețelele de socializare. Mii de comentarii de apreciere au început să apară, toată lumea fiind impresionată de bucuria patrupedului.

„Ai fost adoptat, îmi va fi dor de tine!”, a spus managerul centrului şi, după spusele ei, răspunsul căţeluşului a fost un zâmbet de neuitat.

cățel
cățel