Sari la conținut
Home » După ce a salvat și a dus la adăpost un cățel, pompierul decide să se întoarcă și să îl adopte!

După ce a salvat și a dus la adăpost un cățel, pompierul decide să se întoarcă și să îl adopte!

După ce a salvat și a dus la adăpost un cățel, pompierul decide să se întoarcă și să îl adopte!

Toată întâmplarea a avut loc în California, acolo unde un cățel a primit o nouă șansă la viață!

Pentru Mike Thawley, imaginea unui cățeluș din rasa Pitbull grav afectat de problemele de sănătate provocate de abandon, l-a făcut imediat să acționeze. De profesie pompier, bărbatul nu a putut să rămână indiferent la nevoile animalului de companie. Bărbatul a găsit căţeluşul bolnav legat de un copac în ploaie şi l-a salvat. .

A decis să îl salveze și să îl ducă la cel mai apropiat adăpost pentru animale, sperând că astfel îi va oferi o nouă șansă la viață. Însă, după câteva zile, bărbatul a fost cuprins de dorul patrupedului și a decis să îi facă o vizită.

Chiar dacă secția 14 de pompieri din Sacramento, California este relativ aproape de adăpost, fiind posibil să îl viziteze ori de câte ori dorește, el a decis să îi ofere o nouă viață.

A doua zi a venit să-l viziteze şi, după cum puteţi vedea în videoclipul de mai jos, patrupedul este foarte recunoscător, legătura dintre cei doi fiind una extrem de strânsă.

Numit Chunkie, căţeluşul bolnav îşi recunoaşte salvatorul imediat ce îl vede, dă din coadă şi vrea să fie mângâiat şi să se joace cu Mike.

Mike îl ia pe Chunkie în braţe şi îi pune un adorabil pulover roz, pe măsură ce îşi revine din scabie. Când încearcă se îndepărteze de el, patrupedul vrea să-l urmeze, dar nu este încă pe deplin recuperat.

cățel
cățel

Chiar dacă adăpostul i-a oferit toate îngrijirile necesare și acum era de nerecunoscut, Mike a simțit că nu îl poate lăsa de unul singur, indiferent de grija voluntarilor de a-i găsi o familie. După ce s-a consultat cu familie, pompierul a mers și a depus o cerere de adopție, fiind convins că patrupedul merită tot ceea ce e mai bun alături de el.