Sari la conținut
Home » După ce a plecat câteva momente de lângă mașină, un bărbat ajunge să adopte un cățel de pe stradă!

După ce a plecat câteva momente de lângă mașină, un bărbat ajunge să adopte un cățel de pe stradă!

  • de

După ce a plecat câteva momente de lângă mașină, un bărbat ajunge să adopte un cățel de pe stradă!

Un cățel a reușit să își schimbe total viața!

Pentru Bill Shaver, un bărbat din Missouri, Statele Unite, decizia de a face o mică oprire la o benzinărie de la marginea pădurii, i-a provocat o adevărată surpriză. Potrivit thedodo.com, în timpul în care Bill a fost plecat de lângă mașină, portiera deschisă a atras un câine fără stăpân, care s-a instalat confortabil pe scaunul din față.

S-a depărtat pentru câteva clipe de maşină, lăsând motorul pornit şi una dintre portiere deschise, fără să se gândească la ceea ce avea să urmeze.

Bucurându-se de confortul oferit de scaunul moale şi de răcoarea din maşină, câinele a aţipit.

Atunci când bărbatul a revenit, nu i-a venit să creadă ceea ce vede!

Din fericire, Bill este un mare iubitor de animale, având deja trei câini adoptaţi acasă. River, aşa cum a fost botezat câinele, avea nevoie în mod clar de ceva de mâncare.

„L-am întrebat care va fi numele noului nostru câine”, a declarat Angela Shaver pentru The Dodo. „Am decis să-l numim River datorită locului unde l-a întâlnit pe soţul meu.”

În timp ce Bill privea câinele mâncând, s-a îndrăgostit iremediabil de el. I-a trimis soţiei sale, Angela, o poză cu câinele întrebând-o dacă ar putea să-l aducă acasă. Angela a fost imediat de acord.

Bill şi-a continuat drumul spre casă, iar River l-a supravegheat de pe scaunul pasagerului.

Când au ajuns acasă, patrupedul a avut mici rețineri față de noul loc, însă după ce a fost luat în brațe de către noul proprietar, un sentiment de încredere și siguranță la cuprins cu totul. Familia a fost mai mult decât bucuroasă cu noua „surpriză”, iar ceilalți câini ai familiei nu au părut deranjați de noul tovarăș de joacă.

Un cățel
Un cățel