Sari la conținut
Home » Salvat de un grup de copii, un câine bătrân nu își pierde speranța pentru găsirea unei familii!

Salvat de un grup de copii, un câine bătrân nu își pierde speranța pentru găsirea unei familii!

  • de

Salvat de un grup de copii, un câine bătrân nu își pierde speranța pentru găsirea unei familii!

Drama unui câine care a fost nevoit să supraviețuiască de unul singur!

O mașină părăsită reprezenta „casa” unui biet patruped bătrân, atunci când a fost găsit de un grup de copii. Știind ce să facă în astfel de situații, ei au decis să contacteze de urgenţă organizaţia Hope For Paws pentru a le cere ajutorul, iar salvatorii au preluat cazul într-un mod profesionist.

Potrivit thedodo.com, deşi era puţin speriat, câinele a cooperat cu salvatorii şi le-a permis să-l scoată din ascunzătoare. Se putea observa pe chipul său indiferența și tristețea venită odată cu trecerea timpului și a singurătății, parcă pierzându-și tot cheful de a trăi.

Voluntarii și-au dat imediat seama că trebuie să acționeze cât de curând, și de aceea au decis să îl ducă într-un adăpost pentru animale. Nu aveau timp de pierdut.

Câinele a primit numele Stimpy, iar viața lui avea să se schimbe complet!

Câinele simțea că va fi salvat. În timp ce se afla în maşină, s-a întins pe pătura moale şi a închis ochii. Stimpy era atât de obosit de viaţă de pe străzi, încât tot ce voia să facă era să tragă un pui de somn.

A fost probabil prima dată când a reuşit să adoarmă fără teamă după o lungă perioadă de timp.

Câine
Câinele bătrân salvat de pe stradă

Când s-au întors la sediul organizaţiei, i-au făcut o baie binemeritată şi i-au tăiat unghiile crescute în exces. Durerea abandonului începea să treacă, iar de acum înainte, calea spre iubire era deschisă!

A fost mutat într-un centru de plasament unde este îngrijit şi iubit, iar acum este în căutarea unui cămin permanent. Nu va mai dura mult timp până acesta își va găsi o casă pentru totdeauna.