Sari la conținut
Home » După ce a observat un pisoi abandonat la gunoi, un cățel decide imediat să îl adopte!

După ce a observat un pisoi abandonat la gunoi, un cățel decide imediat să îl adopte!

  • de

După ce a observat un pisoi abandonat la gunoi, un cățel decide imediat să îl adopte!

Bietul pisoi a fost condamnat la o moarte sigură!

Un câine adorabil a decis să ofere îngrijire şi afecţiune unei pisici abandonate la gunoi, fiind emoționat de această imagine.

Toată întâmplarea a avut loc în Grecia, iar utilizatorii rețelelor sociale au fost impresionați de gestul patrupedului. Nimic nu poate fi mai frumos decât gesturile de ajutor între diferite animale aflate în dificultate.

Pe nume Georgia, o femeie își scotea gunoiul afară din casă, moment în care a observat ceva ciudat. Ajungând la tomberonul de vizavi, s-a confruntat cu o scenă emoționantă. Din fericire, a ştiut imediat unde se poate adresa pentru a cere ajutor.

„În această dimineaţă am mers să duc gunoiul, aşa cum fac în fiecare zi. Când am deschis containerul, am văzut un pisoi legat de o pungă şi mieunând disperat după ajutor din cauza unor oameni fără creier care l-au abandonat şi lăsat să-şi găsească sfârşitul”, a postat aceasta pe pagina personală de Facebook.

Pisoi

Georgia l-a scos din tomberon şi căţeluşa vecinului, care tocmai devenise mamă, a acceptat să alăpteze pisoiul abandonat.

„Când l-am prezentat căţeluşei vecinului care tocmai devenise mamă, ea a fost dispusă imediat să alăpteze pisoiul. Din fericire, natura ne-a confirmat încă o dată că animalele sunt mai iubitoare decât oamenii,” a adăugat aceasta.

Toată întâmplarea devine astfel o nouă poveste de salvare încheiată cu succes, asta mai ales după ce aceste animale nu au prea multe lucruri în comun. Însă, cățelul a dat dovadă de o puternică empatie, iar totul a dus la salvarea unui biet animal.

Câinele a dat dovadă de o puternică empatie față de un alt animal de companie aflat în dificultate, iar datorită gestului său, bietul pisoi se poate bucura acum de viață.