Sari la conținut
Home » După ce a fost salvat dintr-un adăpost, un cățel care tremura de frică s-a transformat uimitor!

După ce a fost salvat dintr-un adăpost, un cățel care tremura de frică s-a transformat uimitor!

  • de

După ce a fost salvat dintr-un adăpost, un cățel care tremura de frică s-a transformat uimitor!

Un cățel a intrat într-o familie cu totul deosebită!

Pe nume Neno, un cățel din rasa Pitbull a ajuns la adăpostul Fort Worth Animal Care and Control, din lipsa de empatie a fostei sale familii. Această decizie i-a provocat o adevărată depresie, care părea că nu va dispărea prea curând.

Spre norocul lui, Paige, o voluntară cu totul specială a fost emoționată de soarta patrupedului și a decis să se implice activ în salvarea lui.

un cățel

„Era îngrozit”, a spus Paige. „A întors capul în lateral pentru a evita să mă privească”. Femeia şi-a scos imediat telefonul mobil pentru a filma câinele şi a-l promova pe social media:

„În momentul în care am văzut videoclipul, am plâns”, povesteşte Laura. Aşa că femeia s-a urcat în maşină în dimineaţa următoare şi a condus mai bine de o oră ca să-l întâlnească pe Neno.

Deşi ştia că Neno ar putea avea probleme grave de sănătate, era hotărâtă să nu plece fără el.

„Este genul de câine care se potriveşte în casa mea”, a spus Laura. „Un câine care are nevoie de dragoste, timp şi atenţie”.

Femeia mai are câţiva patrupezi, însă lui Neno îi place în mod deosebit să stea cu raţele pe care stăpâna lui le deţine.

„Urmăresc zeci de videoclipuri cu câini pe zi. Din anumite motive, cazul lui Neno m-a impresionat în mod deosebit. Este un copil special.”, a conchis Laura. Neno are un drum lung de parcurs, dar acum este un băiat foarte fericit, în comparaţie cu cât de speriat era în adăpost.

„În fiecare zi mă uimeşte cu progresele pe care le face şi cu toată dragostea pe care mi-o arată. El m-a învăţat multe despre iertare şi despre cum să-mi deschid inima”, a adăugat Laura.

un cățel
un cățel